URBAN ALPINISM JE REŠENJE ZA SVE VISINSKE PROBLEME

hidroizolacija

HIDROIZOLACIJA PODRUMA

U svakoj zgradi je potrebno najracionalnije iskoristiti bilo koje dostupne površine. Nije slučajnost da u poslednje vreme čak i prostorije, koje su bile tradicionalno prazne, renoviramo i damo novu namenu. U privatnoj kući takve prilike se koriste još češće jer izgradnja kuće iziskuje velika materijalna sredstva i svako želi maksimalnu korist.

Podrum kuće je još jedna etaža bez koje se čovek ne možeš snaći i nije ni čudo da baš njemu, u prvom redu, vlasnici poklanjaju svoju pažnju. Ipak, zbog grešaka prilikom projektovanja kuće i zbog različitih drugih faktora, podrum može biti suviše vlažan, što otežava njegovo korišćenje. U tom slučaju pomoć će Vam pružiti naša kompanija „Urban Alpinism“. Hidroizolacija podruma, koju ćemo izvesti, dozvoliće Vam njegovo potpuno korišćenje u bilo koje svrhe.

Ako zbog izgrađene infrastrukture oko objekta ili iz bilo kojih drugih razloga hidroizolaciju podruma nije moguće izvesti sa spolajšnje strane, postoji mogućnost da će biti dovoljni samo unutrašnji radovi. Dolazimo na lice mesta, određujemo neophodne mere za isušivanje podruma i sprečavanje daljeg prodiranja vode. Na početku će se odrediti izvor, iz kojeg dolazi ili se filtrira voda, a zatim će uraditi odgovarajuća hidroizolacija podruma. Obično postoji nekoliko izvora vode, atmosferski talog, sezonsko razlivanje voda ili visoka kota podzemne vode. Svi oni na različit način utiču na konstrukciju podruma i svaki izvor vlage zahteva poseban način za izradu hidroizolacije.

„Urban Alpinism“ će uraditi hidroizolaciju podruma, koristeći najsavremenije polimerne materijale čija čvrstoća i otpornost prema habanju tokom vremena potvrđuju sertifikati. Osim sigurne hidroizolacije oni poboljšavaju i termoizolaciona svojstva zidova podruma. Posle takve obrade zidova u podrumskim prostorijama se mogu izvršiti sve vrste završnih radova obzirom na njihovu namenu. U normalnom režimu vlažnosti Vi nećete imati problema sa brzim razaranjem završne obrade zida i da je potrebna stalna sanacija.

Hidroizolacija podruma je brz i udoban način da se poveća korisna površina kuće bez velikih ulaganja.

PROFESIONALAN TIM

VRHUNSKA OPREMA

KVALITETNA USLUGA

NA KOJIM LOKACIJAMA RADIMO?

Usluge visinskih radova najčešće obavljamo u Novom Sadu, Beogradu i širom Srbije.

KONTAKTIRAJTE NAS