URBAN ALPINISM JE REŠENJE ZA SVE VISINSKE PROBLEME

hidroizolacija

HIDROIZOLACIJA TEMELJA

Izrada temelja zgrade počinje od detaljnog ispitivanja zemljišta na lokaciji gde počinje izgradnja. Proučava se ne samo sastav zemljišta i njegova zbijenost nego i prisutnost podzemne vode i dubina na kojoj se ona nalazi. Na osnovu takvih podataka se vrši proračun temelja koji je potreban za izgradnju objekta.

Jedan od uslova za čvrstoću i dugovečnost konstrukcija i održavanje prijatne klime u objektu je da nema vlage, odnosno, da temelj ima dobru hidroizolaciju. Visok nivo podzemnih voda, povećanje korita reka za vreme sezonskog topljenja snega ili jednostavno velike atmosferske padavine, mogu prouzrokovati prodiranje vode u zgradu. Voda, kojom se natapaju temelji, izaziva njihovo oštećenje, a velika vlažnost na konstrukcijama zgrade dovodi do stvaranja plesni i glivica. Izlaz iz takve situacije je samo jedan – napraviti sigurnu zaštitu od prodiranja vode. Kompanija „Urban Alpinism“, pomoću sigurnih savremenih materijala, pomoćiće Vam da se rešite sličnih problema. Mi ćemo uraditi hidroizolaciju temelja i podruma na bilo kojoj etapi izgradnje objekta prilikom početka radova, prilikom procesa izgradnje, pa čak i na već izgrađenom objektu.

U svakom navedenom slučaju nije potrebno menjanje konstrukcija zgrade, već se radovi odvijaju nakon jednostavne i dostupne primene. Suština radova se sastoji u stvaranju hidroizolacionog sloja od specijalnih materijala, koji sprečava prodiranje vlage unutar temelja i u prostoriju. Radovi se izvode brzo a efektivnost hidroizolacije temelja je proverena desetinama godina prilikom eksploatacije zgrada uz uslove stalnog povećanog režima vlažnosti. Koristimo najnapredniju tehnologiju i materijale.

Hidroizolacija temelja je uslov za sigurnost i očuvanje vašeg doma, garancija od vlage, gljivica i štetnih bakterija. Mi ćemo otkloniti vašu zabrinutost za stanje temelja vaše kuće i donećemo u vaš dom komfor i udobnost.

PROFESIONALAN TIM

VRHUNSKA OPREMA

KVALITETNA USLUGA

NA KOJIM LOKACIJAMA RADIMO?

Usluge visinskih radova najčešće obavljamo u Novom Sadu, Beogradu i širom Srbije.

KONTAKTIRAJTE NAS