URBAN ALPINISM JE REŠENJE ZA SVE VISINSKE PROBLEME

PRANJE PROZORA I FASADA

Pranje prozora je posao koji je potreban u svakoj kući. Svi ljudi makar dva puta godišnje peru prozore u svojim stanovima. Prilikom toga svesni smo da pranje prozora sa spoljne strane predstavlja određeni rizik. Takav rizik se znatno povećava, ako je površina prozora nekoliko puta veća od površine prozora u standartnom stanu. Moguće je i da ceo zid zgrade predstavlja veliki prozor, kao na primer u atrijumu. U tom slučaju je nemoguće stajati na podprozorniku ili na stolici da bi se opralo staklo. U većini savremenih zgrada se ugrađuju prozori sa ograničenom pokretlivošću prozorskih ramova, prozori koji se ne otvaraju i dekorativno zastakljene fasade. U tom slučaju pranje stakala je moguće samo sa fasadne strane i „Urban Alpinism“ tehnikom industrijskog alpinizma će Vam pomoći da to rešite. Veoma često u zgradama sa visokim plafonom je teško domašiti do plafona sa lotre ili nekog dizala. I u tom slučaju pomoć mogu pružiti visinski radnici iz naše kompanije „Urban Alpinism“. Radovi na visini se obavljaju spuštajući se konopcima sa krova zgrade, čak i na nedostupnom mestu metodom industrijskog alpinizma.

Metode industrijskog alpinizma imaju veću mobilnost nego autokorpe i pomoću njih se može oprati nešto, gde nije dostupno pomoću bilo koje dizalice. Pranje unutrašnjeg stakla se radi sa pokretne skele i metode industrijskog alpinizma daju mogićnost dobrog osiguranja zbog bezbednosti.

Da bi se kvalitetno opralo staklo, koriste se specijalna sredstva za pranje i čišćenje, koja ne stvaraju fleke i ne dozvoljavaju da duže vreme očišćena površina zapraši.
Uticaj okoline veoma utiče na izgled fasade. Naša kompanija „Urban Alpinism“ predlaže kvalifikovane usluge za pranje prozora na visini, za uklanjanje sa fasade bilo koje prljavštine. Pranje prozora je moguće u poslovnim centrima i u privatnim kućama (pranje u stanovima, centrima kolektivnog
smeštaja).

Pranje stakla jednokratno pranje spoljnog i unutrašnjeg stakla, održavanje zgrada
u toku bilo kog vremena sa periodičnim pranjem stakla.

Pranje fasade mašinama visokog pritiska.

Čišćenje različitih konstrukcija

PROFESIONALAN TIM

VRHUNSKA OPREMA

KVALITETNA USLUGA

NA KOJIM LOKACIJAMA RADIMO?

Usluge visinskih radova najčešće obavljamo u Novom Sadu, Beogradu i širom Srbije.

KONTAKTIRAJTE NAS